Wprowadzając w poprzedniej wersji (SD) Sales Portal Pro obsługę sprzedaży plików pominąłem niechcący jedną kwestię, a mianowicie – edycję oferty i nie wgrywanie nowych plików :)

Sprawiło to, że jeśli dodamy plik, a później edytujemy ofertę nie wgrywając nowego pliku, to jest on usuwany. Co prawda nie jest to żaden błąd bezpieczeństwa ale też jest dość ważny.

Od wersji 1.4.0 (SD) Sales Portal Pro będzie wolny od tej dość uciążliwej wady

Write A Comment

 

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.